Skip to main content

Javna objava za prosto delovno mesto na projektu LIFE-IP NATURA.SI za področje financ

Iščete nov karierni izziv na področju EU projektov? Vas veseli delo na področju financ in z Excelom shajate z roko v roki? V enem največjih LIFE projektov v Sloveniji zaposlujemo. Iščemo ekipnega igralca z znanjem angleškega jezika. Na prosto delovno mesto se lahko prijavite do 5. junija 2023!

Ministrstvo za naravne vire in prostor Republike Slovenije razpisuje prosto delovno mesto za LIFE integriran projekt za okrepljeno upravljanje Nature 2000 v Sloveniji, v Sektorju za biotsko raznovrstnost, v Direktoratu za naravo. Poleg samoiniciativnosti in želje po učenju si v ekipi so želimo posameznika, ki ga vodi timski duh in veselje do financ. Koga iščemo in kaj pričakujemo?

FINANČNI VODJA, višji svetovalec III v Sektorju za biotsko raznovrstnost

Prednost pri izbiri boste imeli kandidati, ki imate znanje in izkušnje:

  • s področja finančnega ter administrativnega vodenja, spremljanja izvajanja in poročanja evropskih projektov, predvsem iz programa LIFE,
  • z delovanjem sistema javne uprave in podpornih sistemov javne uprave, predvsem s področja financ (poznavanja pravil državnega proračuna, Mferac sistema, Sapra itd.),
  • z naprednim znanjem uporabe Microsoftovega orodja Excel.

Kaj bo vključevalo vaše delo?

  • sodelovanje s projektnim managerjem pri organizaciji in izvajanju poslovnih in strokovnih nalog
  • pregled finančnih poročil partnerjev
  • administrativno in finančno upravljanje projektnih financ (sistem Mferac, Sapra itd.).

Med osnovnimi pogoji za prijavo na delovno mesto je poleg ustrezne izobrazbe (in drugih) najmanj 4 leta delovnih izkušenj. Vse razpisne pogoje in način prijave si lahko preberete na tej povezavi.

Vas o prostem delovnem mestu zanima še kaj več? Za odgovore na vaša vprašanja vam je na voljo vodja projekta LIFE-IP NATURA.SI Maja Cipot na telefonski številki 01/478-7451 ali elektronskem naslovu maja.cipot@gov.si. Prijavo lahko oddate do 5. junija 2023.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava