Skip to main content

Na Biotehniški fakulteti iščejo tri raziskovalce

Na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani bodo zaposlili tri nove sodelavce biološke izobrazbe za delo na vsebinah projektov LIFE-IP NATURA.SI, LIFE NarcIS in ULTRA Biodiverziteta.

Na projektu LIFE-IP NATURA.SI - LIFE integrirani projekt za okrepljeno upravljanje Nature 2000 v Sloveniji iščejo raziskovalca ali raziskovalko z izobrazbo biološke smeri. Komunikativni, samostojni in inovativni interesenti s poznavanjem biološkega terenskega dela in raziskovanja jam se do vključno 24. 2. 2023 prijavite na elektronski naslov: ks@bf.uni-lj.si.

Več informacij o delovnem mestu in razpisne pogoje najdete na tej povezavi.

Več o projektu LIFE-IP NATURA.SI si lahko preberete na tej povezavi

 

Na projektu LIFE NarcIS – naravovarstveni informacijski sistem iščejo raziskovalca ali raziskovalko z izobrazbo biološke smeri. Komunikativni, samostojni in inovativni interesenti s poznavanjem biološkega terenskega dela in raziskovanja jam se do vključno 24. 2. 2023 prijavite na elektronski naslov: ks@bf.uni-lj.si.

Več informacij o delovnem mestu in razpisne pogoje najdete na tej povezavi.

Več o projektu LIFE NarcIS si lahko preberete na tej povezavi

 

Na projektu ULTRA Biodiverziteta - Ohranjanje biodiverzitete v odpornih in trajnostnih kmetijskih sistemih iščejo raziskovalca ali raziskovalko z izobrazbo biološke smeri. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izkušnjami s področja terenske biologije in/ali varstvene biologije in/ali taksonomsko znanje na področju katere izmed ključnih indikatorskih skupin organizmov (botanika, entomologija, herpetologija, ornitologija in podobno). Komunikativni, samostojni in inovativni interesenti z navdušenjem nad naravo in njenim ohranjanjem v sožitju s človekom se do vključno 24. 2. 2023 prijavite na elektronski naslov: ks@bf.uni-lj.si.

Več informacij o delovnem mestu in razpisne pogoje najdete na tej povezavi.
 

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava