Skip to main content

Iščemo finančnika (prosto delovno mesto v projektu LIFE-IP NATURA.SI)

Iščete nov karierni izziv na področju financ in EU projektov? V enem največjih LIFE projektov v Sloveniji zaposlujemo. Iščemo ekipnega igralca, ki ga veseli delo s financami in z Excelom shaja z roko v roki. Na prosto delovno mesto se lahko prijavite do 19. januarja 2024!

Ministrstvo za naravne vire in prostor Republike Slovenije razpisuje prosto delovno mesto za LIFE integrirani projekt za okrepljeno upravljanje Nature 2000 v Sloveniji, v Sektorju za biotsko raznovrstnost, v Direktoratu za naravo. Poleg samoiniciativnosti in želje po učenju si v ekipi so želimo posameznika, ki ga vodi timski duh in veselje do financ.

Koga iščemo in kaj pričakujemo?

FINANČNI VODJA, višji svetovalec III  v Sektorju za biotsko raznovrstnost

Prednost pri izbiri boste imeli kandidati, ki imate znanje in izkušnje:
-    s področja finančnega ter administrativnega vodenja, spremljanja izvajanja in poročanja evropskih projektov, predvsem iz programa LIFE, 
-    z delovanjem sistema javne uprave in podpornih sistemov javne uprave, predvsem s področja financ (poznavanja pravil državnega proračuna, sistemi in aplikacije Mferac, SaPPra / APPrA-O, itd.)
-    z napredno uporabo Microsoftovih orodij, predvsem Excel.

Kaj bo vključevalo vaše delo?
-    administrativno in finančno upravljanje projektnih financ (v sistemu Mferac, SaPPra / APPrA-O itd.), 
-    pregled finančnih poročil partnerjev,
-    zbiranje in urejanje finančne projektne dokumentacije ,
-    sodelovanje s projektnim managerjem in vodjo projekta pri organizaciji in izvajanju ostalih poslovnih in strokovnih nalog.

Med osnovnimi pogoji za prijavo na delovno mesto je, poleg ustrezne izobrazbe (in drugih), najmanj 4 leta delovnih izkušenj. Vse razpisne pogoje in način prijave si lahko preberete na tej povezavi

Vas o prostem delovnem mestu zanima še kaj več? Za odgovore na vaša vprašanja vam je na voljo vodja projekta LIFE-IP NATURA.SI Maja Cipot na telefonski številki 01/478-7451 ali elektronskem naslovu maja.cipot@gov.si. Prijavo lahko oddate do 19. januarja 2024.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava