Skip to main content

Vabilo: prvo vseslovensko srečanje udeležencev akcij prenašanja dvoživk

Informacijski center za varstvo dvoživk Slovenije vabi na prvo srečanje udeležencev dosedanjih akcij prenašanja dvoživk. Srečanje bo v soboto, 14. oktobra 2023, ob 15. uri, na turistični kmetiji Eko turizem Pri Starem Mlinu

Dogodek, ki ga pripravljajo v projektu LIFE AMPHICON, ohranjanje dvoživk in obnova njihovih habitatov, bo priložnost za izmenjavo mnenj, idej, dobrih praks, znanja in izkušenj o ohranjanju dvoživk v Sloveniji.

Udeležence vabijo, da na dogodku predstavijo svoje akcije prenašanja dvoživk, rezultate leta 2023, izkušnje, izzive in delo na terenu. Predviden čas za posamezno predstavitev je 10 minut. Ob predstavitvi prosijo za kratek povzetek predavanja, ki ga bodo predstavili v letnem novičniku Regljač.

Vsem udeležencem se ob tem zahvaljujejo za trud in delo. Vrsto let mnogi prostovoljci pomembno prispevajo k ohranjanju populacij dvoživk povsod po Sloveniji. Za lažjo in boljšo organizacijo dogodka zbirajo prijave za udeležbo do ponedeljka, 25. septembra 2023, na tej povezavi.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava